Vår städservice utförs med kvalitet och garanti.

Vi har inga dolda avgifter! Inga framkörningsavgifter och all städmaterial ingår!

Räkna ut

Städfirma i Malmö som utför städtjänster i Skåne

Behöver du hjälp av en städfirma i Malmö eller övriga Skåne? Vi på CS Städ & Flytt är en städfirma som utför en bredd av städtjänster för både privatpersoner och företag.

Vi är flexibla och sätter dig som kund i centrum för varje städuppdrag oavsett omfattning. När du anlitar oss för städhjälp ska du kunna känna dig trygg med att du får rent och fräscht i ditt hem eller på företaget.

Vi är en personlig städfirma som kan ta oss an uppdrag över större delen av Skåne. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan göra för er.

Städfirma i Skåne håller rent

Anlita städfirma som privatperson

Det kan finnas många orsaker till att anlita en städfirma för att få hjälp med städning i hemmet. Det kan röra sig om exempelvis regelbunden hemstädning, enstaka hemstädning, storstädning eller fönsterputsning. Gemensamt är att du genom att anlita ett städföretag kan frigöra tid till sådant som är mer värdefullt för dig. När du anlitar oss på CS Städ & Flytt kan du känna dig trygg med att du får ett fräscht hem att njuta av.

Utnyttja RUT-avdrag när du anlitar en städfirma

När du anlitar en städfirma kan det finnas möjlighet att utnyttja RUT-avdrag. På Skatteverkets hemsida finns närmare information om vad som gäller för denna typ av skatteavdrag.

Anlita städfirma för företag

Att anlita en städfirma för hjälp med städningen ger dig möjlighet att låta personalen fokusera fullt ut på verksamheten. CS Städ & Flytt har erfarenhet och kompetens för att hjälpa till med städningen i de flesta typer av verksamheter såsom kontor, butiker, skolor och byggarbetsplatser. Mot företag arbetar vi alltid med fasta priser.

Vi utgår från Malmö och erbjuder även företagsstädning till grannorter som exempelvis Lund, Höllviken, Oxie, Vellinge och Falsterbo.

Vad kostar det att anlita ett städföretag för städhjälp?

Vad det kostar att anlita ett städföretag för städhjälp beror alltid på vad uppdraget innefattar. Vi på CS Städ & Flytt är flexibla och lyssnar på vad du behöver hjälp med. När vi vet närmare vilken typ av städhjälp du är i behov av återkommer vi med en offert till dig. För många av våra tjänster erbjuder vi fast pris.

Städföretag i Malmö

Städbolag med brett utbud av städtjänster

CS Städ & Flytt är ett städbolag med  ett brett utbud av städtjänster för såväl privatpersoner som företag. I vårt utbud av tjänster finns:

Kontakta CS Städ & Miljö