Vår städservice utförs med kvalitet och garanti.

Vi har inga dolda avgifter! Inga framkörningsavgifter och all städmaterial ingår!

Räkna ut

Företagsstädning – Städfirma i Malmö

Alltid fast pris till företagskunder.

Behöver ditt företag hjälp med städningen? Välkommen att anlita oss på CS Städ & Flytt. Vi erbjuder alltid fast pris till företagskunder. Vi har ett brett utbud av städtjänster för företag. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med städningen på ert företag oavsett om det gäller kontor, butik eller skola.

Vi är en fullfjädrar städfirma belägen i Malmö, vi arbetar också i grannorter så som Lund, Höllviken, Oxie, Vellinge och Falsterbo med flera.

Professionell företagsstädning i Skåne

Kontorsstädning

En ren arbetsplats är en trivsam arbetsplats. CS Städ & Flytt erbjuder kontorsstädning för ditt företag. Med kontinuerliga besök från oss hålls ert kontor snyggt och fräscht.

Butiksstädning

Bekymra er inte om dammet i butiken, det gör vi! Med vår tjänst butiksstädning garanterar vi er en fläckfri butik. Så att ni kan lägga all fokus på att ta hand om era kunder, vilket ni är bäst på. Så tar vi hand om dammråttorna, det som vi är bäst på. Tillsammans skapar vi en trevlig och fräsch miljö för era kunder, och inte minst för butiksbiträdena, att vistas i.

Skolstädning

Behöver ni hjälp med skolstädning? Vi hjälper er att vistas i en ren och fräsch skolmiljö som ger ökat trivsel på för elever och personal. En ren miljö för barn att leka och lära är så viktigt och vi kan hjälpa Er!

Byggstädning

Behöver ni hjälp med byggstädning? Tillsammans med er tar vi fram ett städschema som passar er. Vi tar med den städutrustning som behövs.

Trappstädning

Städning av trappor i fastigheter och bostadsrättsföreningar enligt era önskemål.

Flyttstädning

Vår flyttstädservice utförs med kvalitet och garanti. Våra kunder skall känna full tillfredsställelse före och efter inspektion av flyttstädningen. Vi arbetar i hela Skåne, men först och främst Malmö, Lund & Vellinge.

Storstädning

I en storstädning rengörs de ytor som inte ingår i den regelbundna städningen. För att skapa en fräsch arbets-/butiksmiljö är det viktigt att storstädning genomförs med jämna mellanrum.

Någon annan städning?

Förutom kontorsstädning och butiksstädning utför vi givetvis även många andra typer av städtjänster till företag, exempelvis hotellstädning. Hör av dig till oss med dina önskemål så hittar vi en skräddarsydd städlösning som passar för just ditt företag.

Kontakta CS Städ & Flytt