Vår städservice utförs med kvalitet och garanti.

Vi har inga dolda avgifter! Inga framkörningsavgifter och all städmaterial ingår!

Räkna ut

Flyttstädning i Malmö och övriga Skåne

Behöver du hjälp med flyttstädning i Malmö eller övriga Skåne? Flyttstädning är ett moment av flytten som ofta känns mycket stressigt, samtidigt är det viktigt att den utförs noggrant. När du anlitar oss för att ta hand om flyttstädningen kan du fokusera på flytten och att göra dig hemmastadd i ditt nya hem. Behöver du hjälp med andra moment av flytten har vi även en flyttservice.

Vi utgår från Malmö och utför ofta flyttstädningar i Malmö med omnejd (exempelvis Lund, Vellinge och Falsterbo). Men vi tar oss även an flyttstädning på andra orter i Skåne.

Flyttstädning

Flyttstädning till fast pris

Vi erbjuder attraktiva priser på flyttstädning, alltid med fasta priser och där städmaterialet ingår i priset. Prisvärt och tryggt för dig som kund.

Se vår prislista för flyttstädning.

Garanti på flyttstäd

När du anlitar oss har du alltid 3 dagars garanti. En trygghet för dig för att få flyttstädningen godkänd av hyresvärd eller ny ägare.

Checklista vid flyttstäd

När vi utför flyttstäd arbetar vi med noggrant utformade rutiner för att alla delar av städningen ska bli utförda korrekt och bli godkända av hyresvärd eller ny ägare. Flytten består i sin helhet av många moment. Vi kan rekommendera att du sätter upp en checklista för din specifika flytt. Vi har allmänna tips & råd kring flytt och kan även erbjuda flyttservice om du önskar hjälp med fler delar av flytten.

Flyttstädning för privatpersoner och företag i Skåne

På CS Städ & Flytt erbjuder vi flyttstädning för såväl privatpersoner som företag. Är du på gång att byta bostad, flytta kontor eller företag? Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan underlätta er flytt genom att ta hand om flyttstädningen.

Vanliga frågor om flyttstädning

När du flyttar behöver du inte tänka på att lämna utrustning eller städmaterial kvar. När vi utför flyttstädning ingår alltid allt städmaterial i priset.

Du som kund ska lltid känna dig trygg med den flyttstädning som vi genomför, vi lämnar alltid 3 dagars garanti.

Ditt önskemål om datum för flyttstädning är vår utgångspunkt. Tänk dock på att i ju bättre tid du är ute desto större är tillgången på lediga tider. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig.

Varje uppdrag är unikt och tidsåtgången varierar något från bostad till bostad där faktorer som bostadens skick och storlek spelar in. Rent generellt rekommenderar vi dock att man räknar med en dags arbete för flyttstädningen av en villa och något mindre när det gäller lägenhet.

Vi erbjuder våra tjänster på orter runt om i Skåne. Vi utgår från Malmö och en stor del av våra uppdrag är i dess omnejd, exempelvis i Lund, Vellinge, Falsterbo, Oxie, Svedala, Staffanstorp och Landskrona.

Kontakta CS Städ & Miljö