Vår städservice utförs med kvalitet och garanti.

Vi har inga dolda avgifter! Inga framkörningsavgifter och all städmaterial ingår!

Räkna ut

Flyttfirma i Malmö och övriga Skåne

Behöver du hjälp av en flyttfirma i Malmö eller någon annan del av Skåne? CS Städ & Flytt kan erbjuda dig flyttjänst som även kan inkludera flyttstäd om du önskar det. Vi utgår från Malmö och utför många uppdrag i dess omnejd exempelvis i Vellinge, Lund och Falsterbo.

En flyttfirma du kan känna dig trygg med

Att du som kund ska vara helt nöjd är en självklarhet för oss på CS Städ & Flytt. Vi har därför 100% nöjd-kund-garanti. När du anlitar oss som flyttfirma ska det inte finnas några tveksamheter.

Flyttfirma i Malmö och övriga Skåne

Privatflytt i Skåne

Behöver du hjälp med flytt av bohag i Skåne. Vi erbjuder prisvärd och trygg privatflytt för såväl bohagsflytt från lägenhet som villa.

Privatflytt utifrån dina behov

Vid din privatflytt kan vi vara behjälpliga med alla delar av flyttuppdraget – packning, transport, uppackning och flyttstädning. Du bestämmer vilka delar du önskar hjälp med. Behöver ni hjälp med flyttkartonger ordnar vi det.

Att tänka på vid flytt

Vid flytt finns det många moment att tänka på. När du anlitar oss avlastar vi dig med de moment som du vill få hjälp med. Ett tips är att upprätta en checklista för din specifika flytt, då får du enkelt överblick på vad du behöver fokusera på och vad du kan släppa. Se gärna vår sida tips & råd för lite allmänna tips som kan vara bra i planeringen av din flytt.

Företagsflytt och kontorsflytt i Skåne

När du anlitar oss på CS Städ & Flytt för företagsflytt eller kontorsflytt i Skåne sätter vi service i centrum. Vi arbetar snabbt och du ska samtidigt känna att du är i trygga händer. Vi är flexibla i våra tjänster företagsflytt och kontorsflytt för att du ska få hjälp med de moment som du har behov att få hjälp med.

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa er med företagsflytt eller kontorsflytt. Tillsammans med er hittar vi den lösning som passar flytten av ert företag som bäst.

Vad är priset för att anlita er som flyttfirma?

Vad priset blir för att anlita oss som flyttfirma beror på en rad faktorer som exempelvis:

  • Vilka moment vill ni att vi hjälper till med? Packning, transport, uppackning, flyttstädning?
  • Omfattningen på det som ska flyttas.
  • Var flytten ska göras.

Använd gärna vårt formulär gällande offertförfrågan för flyttservice. Med det kan du smidigt fylla i uppgifter gällande dina önskemål och vad som gäller för din flytt och vi återkommer sedan med en offert till er.

Kontakta CS Städ & Miljö